Kouvolan Sivistys- ja Urheilutalo Säätiön edustajiston vuosikokous pidetään keskiviikkona 30.3.2016 kello 18.00 Kouvolan Teatteriravintolassa (Salpausselänkatu 38, 45100 Kouvola). Kokouskahvit tarjotaan kello 17.30.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen pykälässä 9 mainitut asiat. Esityslista lähetetään edustajiston jäsenille ennakkoon sähköpostitse.

Toivomme runsasta osallistumista kokoukseen päätösvaltaisuuden varmistamiseksi. Mikäli jokin yhdistys ei katso enää tarpeelliseksi kuulua säätiön edustajistoon ja haluaa erota siitä, pyydämme ilmoittamaan erosta kirjallisesti.

Pyydämme edustajiston jäseniä ilmoittamaan osallistumisesta vuosikokoukseen sekä nimeämään kokousedustajan 25.3.2015 mennessä hallituksen sihteerille sähköpostitse osoitteella sanna.ripatti@tilintarkastuskuntonen.fi.

© 2024 | Kouvolan Sivistys- ja Urheilutalo Säätiö